اکونومیست در گزارشی آورده است که انرژی خورشیدی درحال رشد است و استفادهی این نیرو جهان را در سالهای آینده تغییر خواهد داد.
در گزارشی از نشریهی اکونومیست آمده است که انرژی خورشیدی در حال رشد بوده و استفادهی این نیرو جهان را در سالهای آینده تغییر خواهد داد. پنلهای خورشیدی اکنون حدود نیمی از مساحت کشور ولز را اشغال کرده است و امسال حدود شش درصد از برق خود را در اختیار جهان قرار داده است که تقریباً سه برابر انرژی الکتریکی مصرفی امریکا در سال ۱۹۵۴ است. این رشد قابل توجهی در مورد ظهور انرژی خورشیدی است.
در ادامهی این گزارش آمده است رشد انرژی خورشیدی هذلانگاری نیست، بلکه بیانی از واقعیت است. ظرفیت نصب پنلهای خورشیدی تقریباً هر سه سال دو برابر میشود و بنابراین هر دهه، ده برابر میشود.
سلولهای خورشیدی به احتمال زیاد بزرگترین منبع انرژی الکتریکی خواهد بود. در اواسط دههی ۲۰۳۰ تا دههی ۲۰۴۰ انرژی خورشیدی نه تنها بزرگترین منبع برق؛ بلکه از همهی انواع انرژی خواهد بود.
انرژی خورشیدی تغییر آبوهوا را متوقف نمیکند؛ اما میتواند آنرا بسیار سریعتر کند. بسیاری از نقاط جهان – از جمله افریقا، جایی که ششصد میلیون نفر هنوز نمیتوانند خانههای خود را روشن کنند – احساس خواهند کرد که سرشار از انرژی هستند. این احساس برای نوع بشر حسی جدید و دگرگون کننده خواهد بود.
در ادامهی گزارش آمده که اگر اقتصاد خورشیدی را در نظر بگیرید، با افزایش تولید تجمعی یک کالای ساخته شده، هزینهها کاهش مییابد. با کاهش هزینهها، تقاضا افزایش مییابد. با افزایش تقاضا، تولید افزایش مییابد و هزینهها بیشتر کاهش مییابد.
همچنین انرژی خورشیدی با محدودیتی روبرو نیست. منابع مورد نیاز برای تولید سلولهای خورشیدی و کاشت آنها در مزارع خورشیدی، خاک غنی از سیلیکون، مکانهای آفتابی و نبوغ انسانی است که هر سه آنها فراوان هستند. ساخت سلولها نیز انرژی میگیرد؛ اما انرژی خورشیدی به سرعت آنرا نیز آماده میکند.
برخلاف انرژی قبلی، انرژی خورشیدی بهطور معمول ارزانتر شده است و همچنان به این فرایند ادامه خواهد داد.