روزنامهی دِ هیل امریکایی بهمناسب هزارمین روز ممنوعیت دختران بالاتر از صنف ششم به مکتب، در گزارشی آورده است که «کورسهای آنلاین» دختران افغانستان را نجات نمیدهند و جامعهی جهانی اقدامهای وحشیانهی طالبان را با اعلامیههای پوچ و اقدامهای سطحی پاسخ میدهد.
روزنامهی دِ هیل امریکایی در گزارشی که پنجشنبه (۲۴ جوزا) بهمناسب هزارمین روز ممنوعیت دختران بالاتر از صنف ششم به مکتب به نشر رسانده، آورده است که کورسهای آنلاین دختران افغانستان را نجات نمیدهند و جامعهی جهانی اقدامهای وحشیانهی طالبان را با اعلامیههای پوچ و اقدامهای سطحی پاسخ میدهد.
در این گزارش آمده است که هزار روز از زمانیکه طالبان تحصیل دختران بالای صنف ششم را ممنوع کرده است،میگذرد. ظلم این گروه با فنآوری جدید تکامل یافته است و آنها سیاستهای خود را با کارایی بی امان اجرا میکنند.
فعالان حقوق زنان افغانستان و حامیان آنها اغلب کلمات پوچ میگویند و صرفاً برای اینکه احساس خوبی نسبتبه خود داشته باشند و با وعدههای توخالی خبرساز میشوند. درحالیکه گروه طالبان خلاقتر از آنها هستند و این گروه از فنآوری پیشرفته برای سرکوب زنان و عموم مردم استفاده میکنند.
در قسمتی از این گزارش آمده است که آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجهی امریکا اعلام کرده است که شرکتهای آمریکایی مانند مایکروسافت، لینکدین و کورسرا آموزشهای شغلی، گواهینامهها و ارتباطات کارفرمایی را برای زنان افغانستان ارائه خواهند کرد. در حالیکه چنین تلاشها فاقد شفافیت و محدود هستند و توهین به حیثیت زنان افغانستان است.
همچنین این اقدامها و فعالیتها برای سیاستمداران ایدهی خوبی است و حقوق جوامع به حاشیه راندهشده را حمایت میکنند؛ ولی ساختار اصلی نابرابریهای اجتماعی ثابت میماند.
در همین حال افغانستان یکی از تنها کشورهایی است که در آن زنان بیشتر از مردان بر اثر خودکشی میمیرند و دادهها نشان میدهد که از زمان تسلط دوبارهی طالبان بر افغانستان در سال ۲۰۲۱، افزایش گستردهی خودکشی و اقدام به خودکشی توسط زنان افغانستان وجود داشته است. و امروز ۷۵ درصد از تمام اقدامهای خودکشی در این کشور، توسط زنان است.