براساس گزارش مجلهی ساینتفیک ریپورت، دانشمندان در هند بقایای یک مار غولپیکر را که طول آن به ۱۵ متر و وزنش به هزار کیلوگرام میرسید را کشف کردهاند. این مار در نواحی غربی هند و در منطقهی کوچبسن پیدا شده است.
براساس پژوهشی که دانشمندان انستیوت تکنالوژی هند بر روی بقایای این مار انجام دادند، این مار از گونهی «واسوکی» بوده است؛ گونهای که مدتها پیش منقرض شده است.
در این گزارش آمده است که براساس نشانههایی که از فسیل این مار به دست آمدهاند؛ این مار نه تنها ماری عظیمالجثه بلکه یک شکارچی قدرتمند نیز بوده است؛ چنانچه وزن و ابعاد گستردهی این حیوان شکار متکی بر سرعت را – که در میان مارها معمول است – ناممکن میکند. با این وصف دانشمندان فرض میکنند که این مار از تاکتیکهای شکاریای مثل مار پایتون استفاده میکرد که کمین کردن و استفاده از خصوصیات شکار بهنفع شکارچی است.
این دانشمندان همچنین باور دارند که براساس ابعاد این مار و نشانههایی که در فسیل باقیست، وزن این مار نزدیک به یک تن (هزار کیلوگرام) بوده است که این مار را تبدیل به یک غول جهان باستان میکند.
ابعاد و گستردگی وزن و طول این مار غولپیکر باعث شده است که دانشمندان هندی این مار را «بزرگترین گونهی مار» که بر سطح زمین وجود داشته است بنامند.
هند که از دیربازی سرزمین شگفتی و عجایب خوانده شده است توجه فرهنگی ویژهای به مارها داشته و این حیوان در فرهنگ مردمی هند از نقشی برجسته برخوردار بوده است.