در گزارشی از روزنامهی گاردین آمدهاست که بیش از نیمی از فارعالتحصیلان کشور انگلستان از هوش مصنوعی برای نوشتن مقالهها استفاده میکنند.
در گزارشی که امروز ۱۲ دلو/بهمن روزنامهی گاردین بهنشر رسانده، آمدهاست که بیش از نیمی از فارغالتحصیلان میگویند که از برنامههای هوش مصنوعی برای کمک بهمقالههای خویش استفاده میکنند.
در نظرسنجی که بیش از هزار دانشجوی مقطع کارشناسی بریتانیا در آن اشتراک داشتهاند و توسط موسسهی سیاست آموزش عالی (Hepi) انجام شد، نشان میدهد که ۵۳ درصد از این دانشجویان از هوش مصنوعی برای تولید مطالب برای کارهایی که در آنها علامتگذاری میشود، استفاده میکنند. از هر چهار نفر یک نفر از برنامههایی مانند Google Bard یا ChatGPT برای پیشنهاد موضوعات استفاده میکند و از هر هشت نفر یک نفر از آنها برای ایجاد محتوا استفاده میکند.
فقط پنج درصد به کُپی/نسخهبرداری و چسباندن متن تولیدشده توسط هوش مصنوعی در ارزیابیهای خود اعتراف کردند.
در همینحال دکتر آندرس گواداموز یکیاز خوانندگان حقوق مالکیت معنوی در دانشگاه ساسکس/Sussex گفت: جای تعجب نیست که دانشجویان بیشتری از هوش مصنوعی استفاده میکنند و به موسسهها پیشنهاد میکنم که باید صریح درمورد چگونگی بهترین استفاده از آن بهعنوان ابزار مطالعه صحبت کنند.
من سیاستی را برای گفتوگوهای بالغانه با دانشآموزان درمورد هوش مصنوعی مولد اجرا کردهام. آنها با من در میان میگذارند که چگونه از آن استفاده میکنند.
او افزود که نگرانی اصلی من تعداد قابل توجهی از دانشآموزان است که از پتانسیل «توهمات» و نادرستی در هوش مصنوعی آگاه نیستند. من معتقدم این وظیفه ما بهعنوان مربی است که مستقیماً به این موضوع بپردازیم.
این درحالیست که کشور انگلستان درحال حاضر در مدرسهها/مکتبها استفاده از این فنآوری را در صنفهای درسی آزمایش میکند و همچنان باوجود نگرانی درمورد دیپفِک/Deepfake هوش مصنوعی – فنآوریی که تصویر و ویدیوهای «جعلی و تقلبی» را با استفاده از هوش مصنوعی بهطور دقیق و یادگیری عمیقِ ایجاد میکند، این صنعت پیشرفت چشمگیری در سالهای پسین داشتهاست.