در نشست اقلیمی سازمان ملل (COP28UAE) که بهمیزبانی کشور امارات متحدهی عربی درحال برگزاریست، کشورهای جهان تعهد بستند که تا سال ۲۰۵۰ به سوختهای فُسیلی پایان دهند و این موضوع را مهم پنداشتند.
بیستوهشتمین نشست اقلیمی سازمان ملل (COP28UAE) که بهمیزبانی کشور امارات متحدهی عربی درحال برگزاریست، کشورهای جهان تعهد بستند که تا سال ۲۰۵۰ به سوختهای فُسیلی که دلیل اصلی تغییرات اقلیمی در جهان است، پایان دهند و این موضوع را نیز مهم پنداشتند.
کشورها و شرکتهای نفتی در مذاکرات اقلیمی سازمان ملل متحد قول دادند که در یک وعدهی بزرگِ انرژی جدید، پیشرفت بزرگی در مقابله با گرمایش جهانی داشته باشند. همچنین کشورهای اشتراککننده در این اجلاس (COP28UAE) متعهد به سه برابر کردن انرژیهای تجدیدپذیر شدهاند و گفتند که حداکثر تا سال ۲۰۵۰ به حذف سوختهای فسیلی از سیستم انرژی جهان، کمک میکنند.
حامیان از جمله اتحادیهی اروپا و کشور میزبان امارات متحدهی عربی میخواهند، این تعهد در توافق نهایی انجامشده در کاپ ۲۸ گنجانیده شود. به این معنا که تمامِ نزدیک به ۲۰۰ کشوریکه در اینجا نمایندگی میکنند، ثبت نام کنند.
بیستوهشتمین نشست اقلیمی سالانه سازمان ملل متحد (COP 28) روز پنجشنبه ۹قوس/آذر در شهر دُبی امارات متحده عرب آغاز شد و تا ۲۱ قوس/آذر ادامه دارد و در آن دولتها در مورد روشهای محدودکردن و آمادگی برای تغییرات اقلیمی آینده بحث و گفتوگو میکنند.