گروهی از دانشجویانِ « دانشگاه فنآوری آیندهوون هلند» نخستین خودروی «آف-رود خورشیدی» را که میتواند «۳۹۰ مایل» را طی کند، ساختهاند.
گروهی از دانشجویانِ «دانشگاه فنآوری آیندهوون/Eindhoven University of Technology» کشور «هلند» برای نخستینبار موفق شدند که یک «خودروی آف-رود خورشیدی» را بسازند. این «خودرو» که «Stella Terra» نام دارد، میتواند در یک روز «آفتابی مکمل» «۳۹۰ مایل/۶۲۴کیلومتر» را طی کند.
«Stella Terra» خودرویِ است که میتواند بیرون از جادههای «آسفالت شده» کار کند و به همین دلیل اصطلاح «آفرود/Off-road» که به معنی «خارج از جاده» است، در اسم این «خودرو» اضافه شدهاست.
این خودرو «۱۲۰۰ کیلوگرام» وزن دارد و سرعتاش «۱۴۵ کیلومتر در ساعت» میباشد و همچنین این خودرو «انرژی» خود را از «پَنلهای خورشیدی» تعبیهشده در سقفاش تامین میکند.
«ویس باس» مدیر این تیم گفت: ساخت یک «وسیله نقلیه آف-رود» که به زیرساختهای موجود متکی نیست، چالشهای کاملاً جدیدی را بههمراه دارد. این «وسیله نقلیه» باید بتواند شرایط سخت خارج از جاده را تحمل کند و همچنین به اندازه کافی «کارآمد» و «سبک» باشد تا بتواند از «انرژی خورشیدی» استفاده کند. ما با «Stella Terra» این دو تناقض را کنارهم میآوریم.
خودروی «آف-رود خورشیدی» «Stella Terra» اکنون درحال توسعه است و انتظار میرود در ماه «سپتامبر» سال میلادی روان راهی جاده شود.
دانشگاه «فنآوری آیندهوون» در سال «۱۹۵۶» تاسیس شد و هدفاش آموزش «علم و فنآوری» به دانشجویان است.