همین واقعیت ساده که اسم یک گروه موسیقی بالای معتبرترین مجلهی موسیقی در جهان باشد، باید از جایگاه و پایگاه آن گروه موسیقی بهدرستی پرده بردارد. رولینگ استونز که هژده سال آهنگی نساخت و بس-بسیاری جای این گروه را تالار مشاهیر راک اند رول و نوستالژیهای نسلهای مربوط به دههی شصت و مقطعِ پس از جنگ در اروپا میدانستند، باری دگر به صحنه برگشتهاست و میخواهد آلبومی تازه بهنامِ «الماسهای هاکنی» منتشر کند.
رولینگ استونز تنها گروه موسیقیای بود که در زمان خود بهدلیل بداعت و خلاقیتهای نهفته در کار خویش، موفق به رقابت با گروه غولآسای راک، پینک فلوید شود. درحالیکه بنمایه و اصلِ کار پینک فلوید را «معنا» و مانوردادنِ رویِ «معناهای» موسیقی و ترانه تشکیل میداد – دستکم تا زمان انتشار آلبوم «ناقوس جدایی»- کار رولینگ استونز بر آواها و زیبایی موسیقایی قطعات متمرکز که همین خود، رولینگ استونز را مبدل به گروه متمایز و اصیل میکرد. البته اینکه تمرکز در کار رولینگ استونز بالای زیبایی آوایی موسیقی بود، نباید ما را به این گمان خطا بیندازد که ترانههای آنها لطافت و عمقی نداشتند، بعضی از کارهای رولینگ استونز مثلِ «همدردی با شیطان» و یا «اسبهای وحشی» در شمار زیباترین ترانههایی است که در تاریخ موسیقی راک تولید شدهاست. ترانههایی که با صدای میک جِگِر خاطرات بسیاری برای نسلهای بسیاری پدید آورده و زیبایی هنری، معجون جاودانگی آنها شدهاست.
بناست آلبوم تازهی سازندگانِ شاهکارهایی نظیر «سیاه بکشاش» و «تو نمیتوانی همیشه چیزی را که دوست داری بهدست بیاوری» در تاریخ بیست اکتبر سال روان میلادی منتشر شود. البته گمانهای بجا و بایستهای در مورد اینکه کیفیت کارِ این گروه پس از این دو دهه چگونه خواهد بود، وجود دارند. ابراز تردیدهایی در مورد قدرت صدای جِگِر و قدرت ترانهنگاری کیت ریچاردس، ولی تا آنجا که تجربه نشان دادهاست، گروههای کلاسیک در کارهای واپسین و متاخرشان نزولی از خود نشان ندادهاند، چنانیکه آلبوم «دریای بیپایان» هم آلبومی بود در شانِ هنری پینک فلوید.
تلویزیون دیار، رسانهی مستقر در ایالات متحده است که از سوی شماریاز «خبرنگاران در تبعید» افغانستان پایهگذاری شدهاست. اینرسانه هماکنون روی پایگاههای دیجیتال، رویدادهای افغانستان و جهان را به زبانهای فارسی، پشتو و انگلیسی روایت میکند و در نظر دارد تا بهزودی پخش زندهی اینترنتی و ماهوارهای اش را نیز آغاز کند.